Now Reading
​Përfundon numërimi i votave me postë

​Përfundon numërimi i votave me postë

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar numërimi i votave me postë.

Në orët e vona të mesnatës së sotme ka përfunduar numërimi i 13241 votave të ardhura me postë, për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 6 tetor.

Nga rezultatet e numërimit, Lëvizja Vetëvendosje është duke prirë me 7030 vota, LDK 2158, PDK 2138, koalicioni AAK-PSD 555 dhe Nisma-AKR-PD 916 ka vota.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top