Tashmë ka dalë në modë që vajzat e ekranit tu kërkohet një çmim nga fansat për të kaluar një natë me to. Reagimet e tyre janë nga më të ndryshmet, por e fundit që ka lënë pa fjalë ishte Enca.Nëse doni të flini një natë me të iu duhet të paguani ‘100 milionë Euro” një shifër kjo që ka lënë pa fjalë fansat.

Menjëherë pas deklaratës bombë, Enca ka dalë në një video live nga“Instagrami” ku ka sqaruar situatën e krijuar nga komenti i saj.

Teksa Enca nis videon duke kërkuar ndjesë nëse djali ishte ofenduar dhe vazhdon bashkëbisedimin me fansat, ajo që vihet re është komentimi i një prej djemve të labelit “OTR”, Don Vidi.

Don Vidi i komenton disa herë Encës në mënyrë thumbuese shifrën 99, duke u tallur me “kërkesën” e Encës 100 milion euro.

Jo njëherë, por 3-4 shihet komenti i Don Vidit që gjithsesi nuk mori asnjë koment nga Enca.

Enca ishte një nga anëtaret e grupit OTR dhe pas largimit të saj të bujshëm thumbat ndaj saj nuk janë kursyer asnjëherë. Edhe pse konflikti ishte drejtpërdrejt me Noizyn, reagimet kanë qënë të shumta dhe nga anëtarët e tjerë të grupit.