Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK), nëpërmjet një komunikate, njofton Përfaqësuesja U16 e Kosovës (meshkujt) mbrëmë, në ora 20:15, është pajisur me viza të Bosnje e Hercegovinës.

Dhe po mbrëmë udhëtoi për në Sarajevë, ku mbahet FIBA U16 Kampionati Evropian, Divizioni B.