Secili ka dëshirë që të mbetet në histori për një gjë që pak kush do të mund ta bënte.

Dy persona, Vittorio Noschese nga Italia dhe Takeru kobayashi nga Japonia sprovuan vetën në një garë për të ngrënie

Ata po garonin se kush do të ha më shumë hamburgerë për tre minuta, derisa qindra kamera monitoronin procesin.

Në fund ishte japonezi që në kohë rekorde prej 3 minutash ka ngrënë 12 hamburgerë

Most Hamburgers Eaten In Three Minutes

On this day in 2014, competitive eating record holders Takeru Kobayashi (Japan) and Vittorio Noschese (Italy) went face-first into this meaty hamburger challenge

Gepostet von Guinness World Records am Mittwoch, 11. Juli 2018