Duket sikur muaji i Ramazanit është bërë shkak që shumë njerëz të hapin zemrën dhe të ndihmojnë ata të cilat kanë nevojë më shumë se kurrë për ndihmë/
Kësaj radhe janë ndihmuar disa familje të ish minatorëve me artikujt ushqimore të cilat janë elementare për tryezat shqiptare.
Në fakt dita ditës po rriten këto nisma për të ndihmuar ata të cilët kanë nevojë.