Tayna është kthyer në një nga emrat më të kërkuar të momentit.

Edhe pse ka vetëm dy projekte të publikuara, reperja ka arritur një numër të madh të fansave. Vetëm në Instagram, Tayna ka 238 mijë ndjekës, për të cilët publikon imazhe të shumta.Pak minuta më parë ajo ka hedhur në instagram një imazh, teksa shihet me bikini dhe nën një dush. Me flokë të lëshuara dhe me syza, reperja ka ekspozuar linjat e saj, derisa ka marrë koment dhe pëlqime të shumta në instagram.

Tayna është kthyer në një nga emrat më të kërkuar të momentit.Edhe pse ka vetëm dy projekte të publikuara, reperja ka arritur një numër të madh të fansave. Vetëm në Instagram, Tayna ka 238 mijë ndjekës, për të cilët publikon imazhe të shumta. Ajo ka hedhur në instagram një imazh, teksa shihet me bikini dhe nën një dush. Me flokë të lëshuara dhe me syza, reperja ka ekspozuar linjat e saj, derisa ka marrë koment dhe pëlqime të shumta në instagram.

Ndryshe, Tayna u bë e njohur me projektin “Columbiana” të cilën e realizoi bashkë me Don Phenom dhe u bë njëri prej hiteve të verës ne ngjajshëm edhe singëlli tjetër “Shqipe”.