Kënga “Unë jam ajo” nga Shqipe Abazi me mijëra klikime, shkruan OnAir.

Jemi mësuar që këngët e Shqipe Abazit të pëlqehen dhe marrin komente pozitive.

Edhe për publikun kjo këngë mbetet e preferuara nga Shqipe Abazi. Teksti është tejet emocionuese dhe përcjell mesazh.

Bashkëpunëtorët e kësaj kënge janë: Video: URBANGraphics Tex: Kreshnik Avdiu Mus & Ork: Wirusi.
Për ta dëgjuar këngën, gjendet në linkun më poshtë.