Dafina Rexhepi dhe Mc Kresha njihen si këngëtarë shumë të pëlqyer nga audienca shqiptare, shkruan OnAir

Vite më parë ata kishin publikuar bashkëpunimin e tyre shumë të suksesshëm me titull “Delicious” dhe kishin arritur që të ktheheshin në bashkëpunimin më të suksesshëm të asaj kohë.

Madje edhe sot e kësaj dite kjo këngë vazhdon që të jetë e suksesshme dhe e kërkuar.

A keni nostalgji?