Kosova vazhdon të mbetet vendi i cili zbulon çdo herë talent të rinjë nga qytete të ndryshme, shkruan Onair

Një emision i ri ka startuar gjatë këtij muaji e ky emsion si përfundim shohim se është shumë më ndryshe se emisionet e tjera e si thuhet edhe nga vetë moderatori qenka paralajmëruar shumë kohë më parë  madje thuhet se është pritur me pardurim nga shikuesit.

Çfarë e bën të veçantë këtë emision është moderatori dhe se si ai ka zgjedhur ta moderoj këtë emision./Onair