Analisti Haki Abazi thotë se fitorja e Erdoganit është humbje e Turqisë dhe paraqet rrezik për këtë shtet.

“Fitorja është Erdoganit është humbje e Turqisë, është fitore që duhet të analizohet nga trendet globale”, ka thënë Abazi, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini.

Sipas tij, fitorja e Erdoganit në shifra të tilla në kohën kur polarizimi i shoqërisë është i skajshëm, paraqesin rrezik për Turqinë.