Aeputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku, thotë se qeverisja e Ramush Haradinajt ka një stil kaotik dhe të shthurur. “Është qeverisja më e dobët dhe më skandaloze që ka pasur Kosova ndonjëherë”.

Abdixhikut thotë se gjatë këtyre muajve të qeverisjes u shpërndanë para nga buxheti, pa asnjë kriter.