U përfol dhe ende flitet rreth martesës së Adelinës dhe bashkëshortit i cili në media u lakua shumë mosha e tij dhe diferenca në mes tyre.
Më kot nuk është përdorur në popull thënia e shumë përdorur, ‘Dashuria nuk njeh moshe, prandaj edhe më këtë video Adelina tregon edhe njëherë se ajo ndihet e përmbushur nga dashuria dhe gjithçka që e rrethon në raport me bashkëshortin.
Adelina është në muajt e fundit të shtatzënisë e cila pritet që së shpejti të behët nënë, dhe ajo për këtë pjesë ka treguar se është shumë e lumtur dhe pret me emocion të madh ardhjen në jetë të vogëlushit.

Këngëtarja për gjatë kësaj periudhe të martesës dhe shtatzënisë ka qëndruar më e tërhequr nga projektet muzikore dhe i është përkushtuar në maksimum jetës private.