Adelina Tahiri është në fund të shtatzënisë së saj dhe nuk po ndalet edhe në këtë nuk ndalet duke postuar në rrjetet sociale.

E në këtë periudhë të shtatzënisë, Adelinës duket se i është shtuar apetiti më shumë se kurrë.
Ajo ka publikuar një fotografi ku shihet se burri i saj milioner ia ka mbushur tavolinën me shumë ushqime.