Now Reading
Afërdita Demaku vallëzon nën tingujt e muzikës së Afrim Muqiqit

Afërdita Demaku vallëzon nën tingujt e muzikës së Afrim Muqiqit

Janë dy yje të estradës që njihen për atmosferën që e krijojnë kudo që janë prezent.

Afrim Muqiqi dhe Afërdita Demaku me zërin e tyre kumbues janë dëgjuar anë e mbanë botës shqiptare. Ata janë ndër këngëtarët që kërkohen më së shumti nëpër dasma e ahengje familjare, ceremoni këto të cilat mbahen mend.

Së fundi Afrimi e Afërdita shfaqen bashkë në një dasmë, por ai si këngëtar e ajo si dasmore.

Në një fotografi që Afërdita ka ndarë në llogarinë e saj, teksa shihet duke vallëzuar, në prapavijë është Afrimi ai i cili e ndezë atmosferën.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top