Adërdita Dreshaj dhe tashmë bashkëshorti i saj, Jakub Kindl po shijojnë pushimet.

Atë po e bëjnë në një vend përrallore, por edhe aktivitetet e ndryshme nuk po i ndalin.Në imazhet e publikuara nga vet ajo e shohim teksa po rrëshqet nga pema në pemë.
Duket se Afërdita i pëlqen sportet ekstreme po aq sa edhe bashkëshorti i saj, Jakub.