Këtë vit pritej të ndodhte një nga dasmat që të gjithë po e prisnin, Blero dhe Afrona do ta kurorëzonin dashurinë e tyre këtë verë.

Por një gjë e çuditshme po ndodh mes dyshes, apo më mirë të themi një krizë.
Është modelja ajo që nuk e ndjek më Bleron në llogarinë Instagram, por edhe ka shlyer të gjitha postimet me të. Mirëpo jo edhe këngëtari, ai ende vazhdon t’i mbaj fotografitë me të. Se a janë ndarë çifti pritet të kuptohet në vazhdim. Sepse ata edhe më parë kanë pasur shkëputje të tilla, por që i kanë kaluar.