Tash sa kohë ajo po jeton larg të fejuarit Bleros, edhe pse ata gjejnë kohë dhe mundësi që të jenë pranë njëri tjetrit kjo nuk mjafton ndaj ndjenjës që ata kanë ndaj njëri tjetrit,.
Afrona përveç se është lidhur aq shumë më të dashurinë ajo ka edhe diçka tjetër që e do shumë është vajza e Bleros Tara që shpeshAfrona publikon imazhe më të por edhe shpreh admirim dhe dashuri dhe mungesë të prezencës së vogëlushes.
Modelja ka treguar edhe një afërsi më kafshët ajo para pak kohësh ka marrë nën kujdesie një qen të cilin i kanë vënë emrin Kiki. Modelja deri sa ndodhet në Zvicër ku edhe punon atje, qenin ka lënë në mbikëqyrje të Bleros.

Ajo sot ka shprehur mungesë të madhe ndaj Kikit dhe kështu është shprehur ajo në këtë publikim më qenin ku edhe ka lënë këtë mbishkrim, Me ka marrë malli shumë’.