Një ajsberg prej 11 milion tonësh tmerrësisht është duke iu ofruar një qyteti të vogël grenlandez.

Banorëve u është thënë të lëvizin prej aty dhe t’i mbajnë fëmijët të sigurt, shkruan ‘NoëThis’

Në një situatë të ngjashme ka qenë edhe një qytet tjetër i Grenlandës, kur një sunami goditi ata.

Massive Iceberg Threatens to Destroy Small Town in Greenland

This time-lapse shows an 11 million-ton iceberg get terrifyingly close to a tiny Greenlandic town

Gepostet von NowThis am Dienstag, 17. Juli 2018