Now Reading
Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që prej javës së kaluar.

Konkretisht, u lansua shërbimi i ri “Facebook Dating”, i cili u prezantua vitin e kaluar në një konferencë në Facebook F8.

Që atëherë është testuar në Kolumbi dhe nga java e kaluar është në dispozicion në SHBA dhe 19 vende të tjera.Në Evropë, megjithatë, ne mund të kërkojmë “dashuri përmes Facebook” që nga fillimi i vitit 2020, transmeton KosovaPress.Sipas Facebook, siguria dhe mbrojtja e të dhënave do të jenë një përparësi absolute për këtë produkt.

See Also

Duke pasur parasysh skandalet e ndryshme të të dhënave që kanë pllakosur rrjetin social vitet e fundit, shumë përdorues dhe ekspertë janë skeptikë ndaj pretendimeve të tyre.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top