Prokuroria e shtetit ka njoftuar se ka arritur në Kosovë ekspertiza nga Zvicra për rastin e vdekjes së Astrit Deharit.

Përmes një konference për media, Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Admir Shala ka thënë se sot e kanë papranuar raportin nga Ambasada e Zvicrës dhe së do t’ia dërgojnë Prokurorit të rastit dhe më pas do të bëhet publike.

“Prokuroria e Shtetit njofton se sot kemi pranuar raportin përfundimtarë për ekspertizës për rastin e Astrit Dehari. Ju njoftojmë se ky raport është i mbyllur Akoma nuk e dim se çfarë ka brenda. Ambasada e Zvicrës e ka pranuar dje zarfin dhe sot ka ardhur në Prokurori. Ne do ja dërgojmë raportin prokurorit të rastit dhe pastaj do ta njoftojmë opinionin se çfarë përmban ky raport, ju lutem edhe mdiat edhe opinion që të përmbahen deri në njoftimin nga ne”, ka thënë Shala