“Unë të dua” kënga ritmike nga Gresa Behluli ka marrur mijëra klikime dhe shume komente pozitive, shkruan OnAir.

Nuk jemi mësuar ta dëgjojmë Gresën në këtë format të këngëve por, që doli të jetë e mirëpritur për publikun.

Gresa njihet për muzikë të mirëfillt popullore dhe bashkëpunime shumë të suksesshme.

Nëse ende nuk e keni dëgjuar, klikoni në linkun më poshtë.