Jeton dhe vepron jashtë trevave shqiptare por thellë brenda vazhdon të mbetet shqiptar, shkruan Onair

Tip nervoz dhe një njeri që reagon tejet shpejtë është ky Angry baba  i cili në shqip kuptohet “Baba i zemëruar” ai nervozohet për një gjë tejet të vogël e këtë tip impulsiv po e ngacmon djali i tij.

I cili nuk po e ndihmon babain e tij dhe ai fillon të nervozohet tejet shumë me djalin e tij kështu duke filluar edhe ta shaj, por si duket ky i fundit ka arritur ta njoh mirë babain e tij andaj qesh kur ai nervozohet./Onair