Një prind ka bërë  diçka që jo të gjithë baballarët e bëjnë.

Ai po mëson vajzën e tij 4-vjeçare se si të gjuajë me armë dhe nga pamjet e Daily Mail, shihet se sa e zonja është 4- vjeçarja në gjuajtjen me armë në shenjë.

This little girl is shooting a gun!

This little girl is shooting a gun!

Gepostet von Daily Mail am Mittwoch, 18. Juli 2018