Lola kohëve të fundit ka marrë vëmendjen e medies rozë, ajo edhe kur ishte prezent në televizion nuk është bërë pjesë e thashethemeve sa tani.
Është shumë aktive në rrjetet sociale ndoshta kjo edhe e bën që të përflitet aq shumë, e sa ishte pjesë e projekteve nuk kishte kaq shumë kohë sa tani.

Lola përndryshe nuk është se bën ndonjë punë konkrete ajo merret me vetën me fitnes, fëmijët dhe bashkëshortin. Bashkëshortja e deputetit Daut Haradinaj sot ka ditëlindjen dhe mbush 31 vjet. Ajo nëpërmjet kësaj fotografie ka bërë të ditur se sot ka ditëlindjen e duke bërë edhe këtë përshkrim “E bekuar që shoh edhe një vit tjetër! Gëzuar ditëlindja për mua”.

Lola është veshur më një fustan mjaft interesant të bardhë në kombinim më të zezën.