Tashmë është bërë trend që veturat e reja të kenë edhe muzikën kualitative dhe me bass.

Por kjo veturë duket se ka një bass të cilin vështirë që mund ta mbani në makinën tuaj pasi që nuk mund as të vozisni nga muzika me zë të lartë