Burri i paemëruar nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, vendosi të hipte në trenin e shpejtë, që t’i tregonte më pas këtë eksperiencë dy fëmijëve të tij.

Por, planet e tij nuk shkuan si duhet, pasi ai u frikësua aq shumë, sa që nisi të bërtiste fuqishëm, para se të alivanosej dhe të humbte vetëdijen disa herë

Megjithatë, ai e ka parë anën qesharake të ngjarjes dhe e ka postuar vet videon në YouTube që të shihet nga të gjithë.