Ka kohë të gjatë që Motrat Mustafa janë prezente në skenën muzikore e gjithnjë duke u munduar të sjellin më të mirën për publikun e tyre, shkruan Popullore.com

Në fillimet e karrierrës së tyre në skenë i kemi parë vetëm Safeten dhe Sahiden të identifikuara si Motrat Mustafa të cilat me zërin e tyre kanë arritur të i bëjnë për vete shumë fansa, e madje në dasma e ahengje familjare ato janë më të kërkuarat.

Angazhimi i tyre në muzikë vazhdon të jetë me intenzitet të lartë e këtë gjë e shohim edhe në projektet e reja që ato sjellin në tregun muzikorë.

Zë unik e pamje të mrekullueshme posedojnë Motrat Mustafa, të cilat si duket muzikën e kanë të trashëguar brez pas brezi këtë gjë e vërtetuan edhe 4 motra të tjera të cilat vendosën të ju bashkohen Safetes dhe Sahides në dy projekte.

Ato së fundi erdhën me një projekt i cili tregon se Motrat Mustafa kanë mallë për vitet paraprake, ato kujtojnë kohën kur teknologjia nuk ishte dhe çdo gjë dukej më bukur se në ditet e sotme.

Patjetër që kjo këngë është realizuar edhe me videoklip i cili shfaq Motrat në mënyrën më të mirë të mundur, ku shihen tek mbledhen së bashku në shtëpinë që dikur u lindën e u rritën së bashku por si duket ato nuk kanë mallë vetëm motra për motrën por edhe  për rrethin e ngushtë familjar andaj vendosën që kjo këngë të mbaj titullin “Bija e kusherina”.

Bija e kusherina nga Motrat Mustafa ani pse për kohë të shkurtër arriti shifrën 2 milion klikime, e kjo shifër tregon se sa mirë është pritur ky projekt nga fansat e tyre.

Kujtojmë se ato janë dyshja e cila pëlqehen pamasë nga publiku shqiptar. Ato janë dhe mbeten perla të muzikës së mirëfillt popullore./Popullore.com

https://www.youtube.com/watch?v=mPUeRu6NU-g