Ata për një kohë të gjatë qëndruan në distancë për shkak të angazhimeve ne profesionet e tyre, Blero në muzikë ndërsa Afrona si modele.
Afrona vazhdon të jetoj në Zvicër rreth obligimeve që ajo ka atje, por nuk kanë munguar takimet më të dashurinë Blero, por edhe dedikimet e shumta që ata I kanë bërë njëri tjetrit kohë pas kohe.

Sigurisht se pjesa më e bukur është kur ata janë bashkë dhe sidomos pjesa e pushimeve ku ata I japin kohë dhe përkushtim të plotë njëri tjetrit. Çifti bën përzgjedhje në vendin e pushimeve, edhe vitin e kaluar ata u vunë në qendër të vëmendjes më pushimet dhe imazhet që sillnin nga atje.

Ndërsa edhe këtë vite ata kanë përzgjedh një vend mjaft luksoz dhe ajo që Blero e ka si dëshirë të madhe të jetë larg atyre që mund ta njohin nën arsyen të jetë më I qetë dhe t’i shijon pushimet në qetësi më njeriun e jetës. Vendi ku ata ndodhen është Morocco.