Shenoll Semi në bashkëpunim me produksionin Vizioni Libonia ka sjell në treg albumin e tij duke poseduar kështu këngë ritimike e të përshtatshme për sezonën e dasmave, shkruan ONAIR

Njëra nga këngët që ky album i këngëtarit përmban është kënga me titull “Bombastike” një këngë ecila duhet dëgjuar patjetër nga të gjithë. Dhe jo vetëm kaq i gjithë albumi i Shenoll Semit është i pasur me shumë këngë që vërtetë nuk duhet lëshuar.

Ju sjellim “Hajde kthehu ti ” nga Shenoll Semi./Onair