Now Reading
Brenda shtëpisë luksoze të Albatrit Muqiqit

Brenda shtëpisë luksoze të Albatrit Muqiqit

Këngëtari i njohur Albatrit Muqiqi është emër mjaft i lakuar në mediat rozë për profesionin që ka, po ashtu edhe rreth jetës private.

Ai dhe gruaja e tij Egzona janë mjaft të anagzhuar në dy profesione të ndryshme.

Po ashtu, çifti bëjnë jetë luksoze dhe të lumtur në praninë e tre fëmijëve.

Këngëtari publikoi një imazh të binjakëve, me ç’rast zbuloi edhe një pjesë të shtëpisë e që duket mjaft mirë e rregulluar.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
2
In Love
2
Not Sure
2
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top