Ky fëmijë është mjaft i shkathtë dhe me aftësi jashtëzakonisht të mëdha.

“Unë kam shikuar filmat e tij që kur isha 1 vjeç,” tha 8-vjeçari nga Japonia. “Po bëhem gjithnjë e më mirë. Tani unë mund të imitoj lëvizjet e tij së bashku me filmat “