Në mesin e shumë mysafirëve tek emisioni “Kojshia Show” ishte padyshim edhe fenomeni i njohur Burdushi ai pas shumë pyetjeve nga moderatori vihet në një skenë të sikletshme, shkruan Onair

Ai flet për djallin sehiret dhe punën që ai bën. E në një moment kur Burdushi tregon se arrin të bëjë sehire dhe arrin të ketë njohuri më shumë rreth një personi doli të jetë e pavërtetë.

Shikojeni se si modertatori e zë në gënjeshtër Burdushin./Onair

https://www.youtube.com/watch?v=ncp4o_iRNtA