Në çdo imazh që publikon Adelina Berisha, përkujdeset që të jetë sa më provokuese.

Edhe kësaj radhe, vepron njësoj, madje i bën bashkë provokim e patriotizëm dhe të tillë e publikon në Instagram për të marrë gjithë vëmendje.
Natyrisht, ndjekësit e saj nuk hezituan ta ‘pushtonin’ me komente nga më të ndryshmet, e që shumica prej tyre ishin pozitive.

Me sa duket, Adelina vonë e kuptoi ngjarjen më të madhe të futbollit që ndodhi së fundi ku djelmoshat kosovar na mbushën gjithë krenari, aq sa përkrahja e saj vjen paksa me vonesë.