Fero dhe Arbenita kanë hequr njëri-tjetrin nga Instagrami.

Kjo nuk është hera e parë që çifti bën një gjë të tillë duke mos treguar asnjëherë arsyen.

Megjithatë, ky veprim mbase mund të jetë për të marrë vëmendje mediale apo ka një krizë mes tyre.

Nëse nuk e dini, para pak javësh Fero dhe Arbenita i shijuan ditët e verës bashkë në bregdetin grek duke dëshmuar se janë të lumtur bashkë./OnAir