Now Reading
Çfarë raporte kanë në mes vete Edona Llalloshi dhe Remzie Osmani?

Çfarë raporte kanë në mes vete Edona Llalloshi dhe Remzie Osmani?

Që të dyja janë emra të njohur dhe të popullarizuar në tregun muzikor.

Të dyja po ashtu kanë një karrierë të begatshme e të mbushur me plot suksese.

Përveç, këngëve solistike të dy këngëtaret njihen edhe për bashkëpunimet me vëllezërit e tyre, Remzia me Nexhatin dhe Edona me Milotin.

Mbi të gjitha dy këngëtaret bëjnë një jetë të qetë dhe pa skandale, ato ndajnë raporte të mira me gjithë kolegët e estradës.

E si duket raporte shembull ndajnë edhe me njëra tjetrën.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top