Këtë javë të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishin aktorët Simon Tanushi dhe Flutura Gashi.

Simoni dhe Flutura janë të martuar në jetën e përditshme.

E veçanta e këtij çifti është se Simoni është i besimit katolik ndërsa Flutura është muslimane.

Ata poashtu luajnë rolet e Ramës dhe Gjylës në “Përrallë me Tupan”.

Për herë ta parë ata u puthën në emision.

Për më shumë ndiqni “Përrallën me Tupan”, që shfaqet çdo të premte në First Channel: