Këngëtarja me prejardhje nga Shqipëria Çiljeta edhe pse është bërë nënë e një djaloshi ajo posedon linja perfekte trupore, shkruan Onair

Si duket ajo ka gjetur partnerin e jetës së saj e ky është vetë djali i saj i ciili e shoqëron në çdo event ku ajo shkon. Ajo ka publikuar një fotografi ku shihet se për dore mban djalin e saj Fernandon dhe si mbishkrim kishte shkruar     “ciljetaxhilagaNe te dy ?shok per kok “.