Daim Lala është një nga këngëtarët që për kohë rekord arrin që projektet e tij muzikor t’i shndërroj në hite të padiskutueshme. Madje këto projekte marrin shifra enorme në Youtube.

Së fundmi ai ka lansuar projektin e tij muzikor me titull “lotin e mshefa” dhe ka dëshmuar sërish që suksesi për të është i garantuar. Deri tani kjo këngë ka kapur afro 177,824 views.

Këtë këngë mund ta gjeni në kanalin zyrtar të produksionit “VIZIONI LIBONIA”.

Së fundi këngëtari ka publikuar një foto ku ka treguar se salla ku ai ka performuar ka qenë e mbushur plot njerëz kjo tregon se sa  i sukseshëm është këngëtari, ai ka arritur që me muzikën e tij të ketë afër shumë fansa afër vetës.

Kjo është fotografia të cilën këngëtari e ka publikuar.