Daim Lala konsiderohet si një nga këngëtarët më të dashur që ka skena muzikore shqiptare dhe një nga artistët më aktiv në skenën muzikore shqiptare, shkruan Onair

Duket sikur nuk e ka ndërmend të ndalet sepse ka pak kohë që e ka publikuar këngën më të re të cilën e ka titulluar “Qefi jem”. Kësaj radhe ka zgjedh ritme më verore për këngën e tij më të re.

Rikujtojmë që ai vetëm këtë vit ka një numër të madh të projekteve që po prekin majat e suksesit./Onair