Glauk Konjufca ishte i ftuar në emisionin Debat+

Konjufca ishte përballë analistit Imer Mushkolaj

Tema kryesore në këtë debat ishte 13 vjetori i Partisë së Vetëvendosjes

Por ata zhvilluan edhe një debat rredh raporteve mes PSD-së dhe VV-së