Bota po marroset pas sfidës së re në rrjet. “Kiki Challenge” është sfida e radhës në rrjete sociale, e cila është bërë hit.

Kjo sfidë konsiston me daljen nga makina, përderisa ajo është duke lëvizur, duke vallëzuar më pas teksa vetura ecën dhe sfiduesi i shkon pas duke lënë derën e mjetit hapur.

Menjëherë kjo sfidë është bërë hit në rrjete sociale dhe njerëzit me të madhe po e incizojnë një të tillë, për ta publikuar në profilet e tyre.

Këtë sfidë e provoi edhe një i ri, por gjërat nuk shkuan ashtu siç mendoi ai. Ai doli nga vetura për ta bërë Kiki-në, por shikoni çfarë i bënë atij.