Pjesëmarrësja e paemëruar e një festivali tradicional në Valencia të Spanjës, është goditur keq brej një demi me brirë të ndezur, teksa hyri në ring për të bërë selfie.

Aktiviteti i lashtë, ku kafshës i vendosin sfera druri dhe më pas i ndezin, mbledhë vizitorë nga shumë shtete, të cilët tregojnë trimërinë, duke provuar t’i dalin përpara

Mbrojtësit e të drejtave të kafshëve, bëjnë thirrje të vazhdueshme që të ndërpritet ky aktivitet, por kjo vazhdon të zhvillohet për çdo vit.