Ruben Fiska nga Oslo e Norvegjisë, është quajtur ‘tërësisht budalla’, pasi deshi t’i largonte qimet e gjoksit me anë të flakës.
Një shok i hodhi parfum dhe ndezi shkrepësen, 22-vjeçari nisi të ulërinte pasi po përjetonte dhimbje shumë të mëdha

“E kishte rruar gjoksin para një jave, por nuk i ishin larguar qimet tërësisht, andaj më kërkoi që t’i ndihmoja për tu pastruar” ka treguar shoku tij, që ndihmoi në këtë tretman bizar.