Një çift të moshuarish janë endur rrugëve të Korçës përgjatë 3 ditëve të fundit, pasi u braktisën nga fëmijët e tyre dhe u dëbuan nga banesa.

Të moshuarit, të dy 82-vjeçarë, janë detyruar të flenë nëpër hotele dhe të enden lulishteve, ndërkohë që është dashur ndërhyrja e instancave për t’iu gjetur atyre një strehë, ushqim dhe vendin ku ata do të vazhdojnë të kalojnë pjesën e mbetur të jetës.

Fadil dhe Lumturie Mane janë prindër të 4 fëmijëve, por problemet dhe grindjet me fëmijët kanë bërë që ata të mbeten në qiell të hapur.