Një mjeke e dhomës së urgjencës është pezulluar pasi një video tregon një mosmarrëveshje të tensionuar me një pacient e cila shkoi edhe më larg.

Videoja e postuar në Facebook, nga babai i tij, Donald, arriti në 4.3 milionë shikime, dhe tregon mjekun duke argumentuar me palën në fjalë, duke kërkuar që pacienti të jetë i zoti të ngrihet dhe se sipas saj ai është më i sëmuri nga të gjitha që janë aty

“Këtë javë, një pacient që vizitoi departamentin e  emergjencave në kampusin tonë Los Gatos kishte një ndërveprim me një mjek, sjellja e të cilit ishte joprofesionale dhe jo standardi që kërkojmë nga të gjithë ata që sigurojnë kujdesin ndërmjet Spitalit El Camino”, thuhej në deklaratë.

“Sjellja e mjekut ishte e tmerrshme dhe ata duhet të dinë më mirë-sidomos kur është fjala për benzodiazpeinat si Klonopini”, ka thënë tutje, Woods

 

This is how they treat people in Los Gatos emergency room. SMH Everyone share this video. For the record this is my son.

Gepostet von Donald Bardwell am Dienstag, 12. Juni 2018