Para mijëra të apasjonuarve të shpejtësisë automobilistike në pistën e vjeter të aeroportit të Prishtinës u mbajt gara e madhe e Drag Race e organizuar nga federata automobilistike e Kosovës.

Në këtë garë morën pjesë më shumë se 100 garues nga Kosova, ballkani, dhe bashkëatdhetarë që kishin ardhur enkas për këtë garë