Një student i kolegjit Alabama ecte 32 km në errësirë ​​për të shkuar në punën e tij të re – një akt përkushtimi që frymëzonte CEO të kompanisë për t’i dhënë atij një makinë.

Walter Carr, i cili nuk arriti të gjente një udhëtim pasi makina e tij u prish, filloi të ecë nga Homewood në mesnatë, me qëllim që të mbërrinte në vendin e tij të punës në Pelham, në orën 8.

Carr, pavarësisht nga ecja me orë të tëra, kishte energji dhe plot vullnet për këtë punë, dhe u hap një faqe në internet për ti blerë atij një makinë të re.

Mirëpo drejtori i kompanisë, Mark Marklin vendosi ti dhuronte atij një makine të 2014 Ford Escape.