Këngëtarja e njohur shqiptare, Dua Lipa është shumë aktive në rrjetet sociale.

Prej atje ajo ka publikuar një imazh të ri edhe ditën e sotme,
Aty e shohim të veshur me bluzën e hollë dhe çizmet e gjatë ngjyrë rozë, ku edhe njëherë Dua na mahnitë me pamje.

Dua këtu e kishte konsideruar vetën edhe si një breshk ningja.