Për 3 netë rresht me 10,11, dhe 12 gusht në parkun e Gerrmisë do të mbahet edicioni i parë i “Sunny Hill Festival”

Natën e parë të këtij festivali do e hapë këngëtarja me origjinë shqipëtare Dua Lipa

Gjithashtu nuk do të mungojnë as artistët e tjerë me prejardhje shqipëtare si Action Bronson, Albert Stanaj e shumë të tjerë