Në një punëtori në Gjermanisë, makinës Volkswagen Golf i janë rritur kujfuqitë në gjithsej 1,233 njësi duke ia mundësuar të lëvizë me shpejtësi marramendëse.Pjesa e jashtme është 100 për qind origjinale, pa ia zëvendësuar ndonjë pjesë me plastikë apo metal me fibra alumini, për ta bërë më të lehtë.

Megjithëse duket sikur Golf i zakonshëm, më arritjen e 300 kilometrave në orë për kohëzgjatje shumë të shkurtër, ia mundëson tejkalimin edhe të Bugatti Chiron.
Në videon e postuar më poshtë, mund të shihni lëvizjen e kësaj veture, si dhe shumë statistika për intervenimet që ia janë bërë nën kapak.